Vriend of donateur worden?

Kom je graag naar onze concerten? Word dan vriend of sponsor van de Amsterdamse Bachvereniging. Dankzij onze vrienden en sponsors kunnen wij mooie concerten blijven organiseren.

Vriend van de Amsterdamse Bachvereniging

Onze vrienden hebben een streepje bij ons voor. Of je af en toe of altijd naar onze concerten komt, of ons op afstand wilt steunen, wij zijn altijd blij met jouw vriendschap! En daar doen we graag wat voor terug.

Je kunt op verschillende manieren vriend van Bach Amsterdam worden.

  • Vriend van de ABV: vanaf € 40,- per jaar. Reductie op 2 toegangskaarten per concert
  • Goede Vriend van de ABV: vanaf 75,- per jaar. 1 vrijkaart per jaar en reductie op 2e kaarten
  • Beste Vriend van de ABV: vanaf 150 ,- per jaar. 2 vrijkaarten per jaar en reductie op iedere extra kaart.

Speciaal voor onze vrienden hebben wij een vak met gereserveerde plaatsen. En natuurlijk krijg je een gratis drankje in de pauze. Ook krijg je altijd een vooraankondiging van onze concerten.

Wil je vriend worden? Neem contact met ons op via email.

Donateur van de Amsterdamse Bachvereniging

Je kunt ook donateur worden. In dat geval schenk je eenmalig of periodiek (bv maandelijks) een bedrag naar keuze aan onze vereniging.

Je kunt je bijdrage of donatie overmaken op rekeningnummer IBAN NL60 INGB 0004 396 144 t.n.v De Amsterdamse Bachvereniging.

Adverteren?

Wil je de Amsterdamse Bachvereniging financieel steunen en tegelijkertijd je organisatie of bedrijf onder de aandacht brengen? Plaats dan een advertentie op onze website of in het programmaboekje van een van onze concerten. Een halve pagina kost € 50,- en een hele pagina kost € 100,-. De bijdrage geldt per jaar.

Alle bijdragen worden zeer op prijs gesteld!