Lid worden?

Studiedag ABV, 20 februari 2016

Studiedag februari 2016, workshop met Alberto ter Doest

Er is plaats voor nieuwe leden. Alten, mannelijke tenoren en bassen zijn welkom. Voor sopranen is er tijdelijk een wachtlijst.

We zijn op zoek naar zangers die ons helpen het niveau van het koor hoog te houden, zangers die met bevlogenheid wekelijks willen meezingen op weg naar ons halfjaarlijkse concert. Koor- of zangervaring is een pre, maar geen voorwaarde om lid te worden.

Naast het deelnemen aan de repetities wordt verwacht dat je je partij zelfstandig instudeert, zodat we op de repetities vooral kunnen werken aan de samenklank en muzikale finesse. Onder leiding van onze ervaren koordirigent en begeleid door onze uitstekende pianist zijn de repetitieavonden heel inspirerend, net als de studiedag die in de aanloop naar elk concert georganiseerd wordt.

Als je ambieert om lid te worden van de Amsterdamse Bachvereniging kun je driemaal meezingen voordat je auditie doet (voorzingen voor de dirigent in aanwezigheid van een bestuurslid).

De repetities zijn iedere donderdagavond van 20.00-22.30 uur in ‘”College de Meer’ in de Watergraafsmeer (Radioweg 56, 1098 NJ Amsterdam).

Kom zingen bij ons koor, je bent van harte welkom.

Voor vragen of aanmelding kun je ons bereiken via email.